Ga naar hoofdinhoud

CDI/CSI Herning scherpt gezondheidsmaatregelen aan

In verband met de rondgaande influenza in verschillende Europese landen heeft CDI/CSI Herning de gezondheidsmaatregelen verscherpt. Zo wordt getracht een influenza uitbraak in Denemarken te voorkomen. Ook de Deense Hengstenkeuring wordt tijdens deze dagen hier gehouden.

Elk paard die naar het Deense Herning afreist moet voorafgaand aan de reis minimaal 3 opeenvolgende dagen worden getemperatuurd. Pas als het paard drie dagen een normale temperatuur heeft, mag het de accommodatie betreden. Van elk paard moet vooraf een check-up formulier overhandigd worden aan de organisatie van de wedstrijd.

Hengstenkeuring

Van 5 tot en met 10 maart staan verschillende internationale dressuurrubrieken op het programma van Herning. Waaronder een CSI4* Grand Prix proef, de Deense hengstenkeuring en een CSI3* 1.50 parcours.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook