Ga naar hoofdinhoud

CDI Jardy: Charlotte Fry met zeven (!) paarden internationaal Grand Prix geklasseerd

Charlotte Fry mag dan op de tweede plaats van de FEI Ranking staan, ze is in ieder geval de amazone die de meeste paarden op internationaal Grand Prix-niveau heeft lopen op dit moment. In het afgelopen half jaar startte ze al zes Van Olst-paarden in de internationale Grand Prix (Glamourdale, Everdale, Lars van de Hoenderheide, Inclusive, Don Joe en Dark Legend) en afgelopen weekend kwam daar met Nespresso een zevende (!) bij. In Jardy reed Fry gisteren naar 69,13% in de Grand Prix, in de kür ging er met 77,085% (2e plaats) een flinke schep bovenop.

De kür in Jardy werd gewonnen door de Fransman Arnaud Serre met James Bond de Massa (v. Bon Bravour). Hij scoorde 78,21%.

Elisabeth Geluk wint Intermédiaire II

Elisabeth Geluk, die gisteren ook al de Intermédiaire B in Jardy won, won vandaag ook de Intermédiaire II. Met Hamilton (v. Apache) scoorde Geluk 69,147%.

Esmee van Veen derde in U25

In de U25 Grand Prix was er ook nog Nederlands succes. Esmee van Veen werd met Featherlight DE (v. Wynton) derde met 64,231%.

Uitslagen

Bron: Horses.nl

Eén reactie op “CDI Jardy: Charlotte Fry met zeven (!) paarden internationaal Grand Prix geklasseerd

  • Antonius

    Is het iemand ook wel opgevallen dat Charlotte Fry in de GP een 19de en een !ste plaats had, een verschil van 63% tot 74% ??!??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.