Ga naar hoofdinhoud

Charlotte Fry in Britse selectie voor medaillesucces

Charlotte Fry, hier met Glamourdale Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Charlotte Fry maakt deel uit van een nieuwe Britse selectie bestaande uit 25 ruiters die geselecteerd zijn door de Britse Hippische Bond uit alle (Para)Olympische disciplines. De 22-jarige Fry is een van de vijf dressuurruiters die onderdeel uitmaken van het nieuwe programma dat voluit 'World Class Programme Podium Potential squad for 2019-2021' heet. 

De geselecteerde ruiters ontvangen op maat gesneden ondersteuning op het gebied van coaching, sportwetenschappen en gezondheid op het gebied van mens en paard,  voeding en sportpsychologie. De selectieprocedure bestond uit een beoordeling van het potentieel van de ruiters voor een bijdrage aan Brits medaillesucces. Men keek naar wedstrijdverleden, houding en gezondheid/conditie van zowel ruiter als paard.

De volgende dressuurruiters maken deel uit van de Britse selectie voor 2019-2021:

  • Charlotte Fry (Standplaats Nederland)
  • Sonnar Murray-Brown (Gloucestershire)
  • Becky Moody (South Yorkshire)
  • Alice Oppenheimer (Hampshire)
  • Hayley Watson-Greaves (Gloucestershire)

Bron: British Equestrian Federation/Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook