Ga naar hoofdinhoud

Comeback Rothenberger en Cosmo op Horses & Dreams

Sönke Rothenberger, hier met Cosmo Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Ruim een half jaar na hun optreden op de Wereldruiterspelen in Tryon maken Sönke Rothenberger en Cosmo (Van Gogh x Frühling) op Horses & Dreams in Hagen hun comeback. Daarnaast staat het internationale debuut van Marieke van der Putten en Her Majesty TF RS2 (Florencio x Rhodes Scholar) op de planning.

In Tryon wonnen Rothenberger en de sterk bewegende Cosmo teamgoud en misten in de Grand Prix Spécial op een haar na de bronzen medaille. Daarna hield de sympathieke ruiter de ruin thuis. In Hagen krijgen ze tegenstand van onder andere Isabell Werth met Don Johnson FRH en Emilio, Ingrid Klimke met Franziskus en Jessica von Bredow-Werndl met TSF Dalera BB.

Internationaal debuut

Marieke van der Putten reed de vorig jaar door RS2 Dressage aangeschafte Her Majesty TF RS2 tot dusver twee keer in de Grand Prix. Het duo debuteerde eind maart met 73,82% en reed anderhalve week later 73,72% bij elkaar bij de tweede start. Naast Van der Putten reizen voor Nederland ook Diederik van Silfhout met Expression N.O.P., Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P. en Daniëlle Heijkoop met Badari af naar Hagen.

Complete deelnemerslijst.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.