Cosmo toch geen rentree in München - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Cosmo toch geen rentree in München

Sönke Rothenberger met Cosmo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Begin mei stond het toppaard Cosmo (v. Van Gogh) na een wedstrijdstop onder Sönke Rothenberger op de deelnemerslijst voor Pferd International München. De ruin zou op dit evenement zijn rentree maken in de wedstrijdring. Toch zal de KWPN'er niet deelnemen aan deze wedstrijd, dat meldt Dressursport-deutschland.

“München staat voorlopig niet op de planning met Cosmo” , zegt Rothenberger. Veel dressuurfans waren erg enthousiast over het vooruitzicht van de ‘comeback’ van Sönke Rothenbergers Cosmo.

Olympische ploeg

De vijf ruiters van de Duitse Olympische ploeg: Helen Langehanenberg, Hubertus Schmidt, Jessica en Benjamin en Isabell Werth zijn wel te vinden op het evenement. Naast een 3*-Grand Prix en Grand Prix Spécial staat er ook een 4*-wedstrijd met Grand Prix Spécial en kür op muziek op het programma. Ook vinden de vierde kwalificatiewedstrijd van de Nürnberger Burg Pokal en de tweede etappe van de Louisdor-prijs plaats in München. De kleine tour begint donderdag om acht uur. Alle proeven worden live uitgezonden door ClipMyHorse.TV

Bron: Horses.nl/Dressursport-deutschland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook