Ga naar hoofdinhoud

Daniel Bachman-Andersen met twee paarden in FEI-top tien

Daniel Bachmann-Andersen hier met Blue Hors Don Olymbrio Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Isabell Werth staat al geruime tijd met meerdere paarden in de top tien van de FEI-ranglijst en daar is ook in april geen verandering in gekomen. Wat wel nieuw is is dat Daniel Bachman-Andersen met twee paarden in deze top tien staat. Daarmee is hij de eerste Deen in de geschiedenis, die dit voor elkaar heeft gekregen.

De top acht van de ranglijst is deze maand ongewijzigd. Werth gaat met Weihegold OLD (v. Don Schufro) nog altijd aan de leiding en Laura Graves volgt met Verdades (v. Floret As) op de tweede plek.

Nieuw in de top tien

Bachman-Andersen is deze maand de nieuwkomer in de top tien. Met Blue Hors Zack (v. Rousseau) klom de Deense ruiter van de twaalfde naar de negende plek. Met zijn stalgenoot Blue Hors Don Olymbrio (v. Jazz) maakte Bachman-Andersen nog een veel grotere sprong op de lijst, vorige maand stond de door Jan Lamers gefokte hengst nog op de 22-ste plaats en nu staat hij op plek tien.

Nederlanders

Hans Peter Minderhoud is met Glock’s Dream Boy N.O.P. (v. Vivaldi) van de zeventiende naar de vijftiende plaats gegaan en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlander deze maand. Edward Gal volgt op de zestiende plaats met Glock’s Zonik N.O.P. (v. Blue Hors Zack).

Bekijk hier de volledige lijst

Bron: Horses.nl/ St.Georg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.