Ga naar hoofdinhoud

Daphne van Peperstraten, Sanne van der Pols en Yasmin Westerink winnen in Waregem

Daphne van Peperstraten met Greenpoint's Cupido. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Nederlandse dressuurjeugd was vandaag uiterst succesvol op de openingsdag van CDI Waregem. Daphne van Peperstraten reed Greenpoint's Cupido (v. Johnson) naar de overwinning in de U25 en datzelfde deed Sanne van der Pols met Cuvanck PP (v. Downtown) bij de young riders. Yasmin Westerink maakte het Nederlandse feestje compleet. Met Dibert L (v. Vivaldi) zette ze de hoogste score neer bij de junioren.

Voor de fraaie Intermédiaire II-proef van Daphne van Peperstraten en Cupido kwam de score uit op een nieuw persoonlijk record van 71,676%. In deze klasse was ook Lotte van den Herik succesvol. Met Giovanni (v. Ampère) noteerde ze de derde score van 69,441%.

Van der Pols wint young riders

Young rider Sanne van der Pols had twee paarden meegenomen en haar beste resultaat in de landenproef scoorde ze met Cuvanck PP (v. Downtown): 68,627%. Haar tweede troef Excellentie (v. Blue Hors Don Schufro) werd vierde met 67,696%. Ook Axelle Berende deed goede zaken. Haar proef met Hiolito (v. Uphill) werd beloond met 68,039% en de tweede plaats.

Westerink en Weggelaar aan elkaar gewaagd

In de landenproef voor junioren waren Yasmin Westerink en Rowena Weggelaar aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk ging Westerink er met Dibert L er met de overwinning van door met 71,717%. Weggelaar en Don Quichot (v. United) werden tweede met 70,909%.

Zuiderent op 2 en 3

Bij de children werd Manouk Zuiderent tweede met Dollarboy S-G (v. Don’t Worry) met 71,375% en derde met Haston Be Happy (v. Fs Harry Potter) met 69,000%.

Uitslag U25

Uitslag young riders

Uitslag junioren

Uitslag children

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook