Ga naar hoofdinhoud

Daphne van Peperstraten wint bij Young Riders in Exloo

Daphne van Peperstraten. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Daphne van Peperstraten liet vanmiddag iedereen achter zich in de individuele proef voor Young Riders in Exloo. Met de negenjarige KWPN’er Greenpoint’s Hotmail V (v. Apache) zette ze een score neer van 72,059%. Ze kwam bij Jo Graham en Eduard de Wolff van Westerrode als winnares uit de brievenbus. De hoogste score van 74,265% kreeg ze van het Nederlandse jurylid.

Ellen Hedbys werd tweede met de 13-jarige Zweeds gefokte Quentin SV (v. Quaterback). De Zweedse amazone reed naar 70,735%. Knut Danzberg vond haar de beste en gaf 71,176%. Quentin SV deed in 2019 al ervaring op op het hoogste niveau met Jeanna Hogberg.

Barbian derde

Julia Barbian eindigde op de derde plaats met de Vitalis-dochter Valentina 91. Het paar ontving ook nog een 70+ score. De jury waardeerde de proef van de Duitse amazone met 70.098%.

Van den Herik tweede bij U25

Lotte van den Herik zette een goede prestatie neer door op de tweede plaats te eindigen bij de U25. In het zadel van de 18-jarige KWPN’er Winner (v. San Remo) noteerde ze 67,843%. Emily Bradshaw schreef de rubriek op haar naam met de twaalfjarige KWPN’er Enjoy Amaris V (v. Apache). De combinatie reed naar 68,186%.

Bekijk hier de uitslag van de Young Riders
Bekijk hier de uitslag van de U25

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.