Ga naar hoofdinhoud

Derde zege voor Lara van Nek, Micky Schelstraete vierde

Micky Schelstraete met Elin’s Noncisdador. Foto: Sjoert Pegge

Na twee eerdere zeges op CDI Lier heeft Lara van Nek ook de individuele proef voor Children gewonnen. In het zadel van Vivaldi-dochter Fariska behaalde ze 70,119%. Bij de pony's was er wederom succes voor Micky Schelstraete. De amazone gaf de afgelopen dagen al haar visitekaartje af en behaalde nu in de individuele proef voor pony's de vierde plaats.

Met de schimmel Elin’s Noncisdador behaalde Micky Schelstraete 71,802%. De amazone kreeg voor haar proef meerdere achten, onder meer voor het drafappuyement naar rechts en beide eenvoudige wissels. Evi van Rooij en Morgan Walraven deden eveneens goede zaken voor Nederland, zij bemachtigden de vijfde en zesde plaats. Lara van Nek bracht Baumann’s Despino in deze proef aan start en eindigde op plaats acht.

Uitslag Children.
Uitslag pony’s.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook