Ga naar hoofdinhoud

Dirk-Jan van de Water opent CDI Leudelange met dik 80 procent

Dirk-Jan van de Water met Black Jack. Foto: Equitaris/Tanja Becker

Dirk-Jan van de Water is goed begonnen aan CDI Leudelange in Luxemburg. Op de eerste dag reed hij Jack Black WW (Hofrat x Vivaldi) bij de vijfjarigen naar 80,400%. Die score was goed voor de tweede plaatst achter de Luxemburgse Kristine Moller met Quatre-Quarts A L' Orange (Quaterhall x Royal Blend).

De proef van Dirk-Jan van de Water en de hengst Jack Black leverde voor alle onderdelen cijfers rond de acht op: draf 8, stap 8,2, galop 8, submission 7,9 en aanleg 8,1.

Moller 1 en 3

De merrie Quatre-Quarts A L’ Orange liep onder Kristine Moller naar 84,200% met als hoogste cijfer een 8,8 voor de stap. Daarnaast reed Moller DSP Spectre (Sezuan x Silvermoon) met 78,800% naar de derde plaats.

Debuut Nijvelt

Voor Nederland kwam verder Karen Nijvelt aan de start. Zij reed Jango Rnd (Don Schufro x UB 40) bij zijn internationale debuut naar 75,200%.

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook