Ga naar hoofdinhoud

Dorothee Schneider boekt eerste zege met Quantum Vis

Dorothee Schneider en Quantum Vis MW. Foto: Equitaris/Tanja Becker

Dorothee Schneider heeft met de eerder door Diederik van Silfhout gereden Quantum Vis MW (Quaterback x Gloster) haar eerste overwinning behaald. In de Intermédiaire A was er voor het duo 68,816 % en de vierde plek. In de Intermédiaire B deden ze er met de score van 73,447% een flinke schep bovenop: goed voor een unanieme eerste plek.

“Quantum Vis is zo’n fijn gemotiveerd paard en wil altijd alles goed doen”, zegt Dorothee Schneider na afloop van het concours in Baden-Württemberg. “We hebben nog wel wat dingen te verbeteren maar hij wordt steeds beter en gelatener. Ik heb deze mooie en getalenteerde hengst met heel veel plezier voorgesteld en dat we met 73,447 procent onze eerste overwinning samen mochten vieren, was de bekroning op een prachtige Paasdag.”

Van Silfhout en Bouten

Schneider rijdt de tienjarige Hannoveraanse hengst voor zijn fokster en eigenaresse Maja Wieczorek. Quantum Vis genoot zijn opleiding onder Diederik van Silfhout. Hij reed hem vanaf zijn derde tot en met de klasse ZZ-Zwaar. Daarna nam Matthias Bouten de teugels over. Deze combinatie was in 2017 succesvol in de Nürnberger Burg-Pokal en behaalde percentages tot 78%.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dorothee Schneider (@dorotheeschneiderofficial) op

Uitslag Intermédiaire A

Uitslag Intermédiaire B

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook