Ga naar hoofdinhoud

Dorothee Schneider en Hubertus Schmidt succesvol met jonge talenten in Ludwigsburg

Hubertus Schmidt en Dorothee Schneider zetten gisteren op het Ludwigsburger Dressurturnier mooie resultaten neer met jonge talenten. Schmidt begon de dag met winst in de internationale Prix St. Georges met Estelle (v. Escolar) en Schneider sloot de dag af met winst in de nationale rubriek, die gold als inloopproef voor kwalificatieproef voor de Nürnberger Burg-Pokal, met  Flashback (v. Franziskus), die ze sinds kort onder het zadel heeft.

De internationale rubrieken waren nieuw op deze wedstrijd en Schmidt, die de Prix St. Georges won met de zevenjarige merrie met een totaal van 72,50%, werd in de uitslag gevolgd door Linda Knoll met WK-finalist Fairplay H (v. Fürst Hohenstein) met de score van 70,353%.

U25

In de rubriek voor de U25 ging Anna-Christina Abbelen er met de overwinning vandoor met Sam Donnerhall (v. Samarant) met 70,412%. Europees kampioen Raphael Netz mocht zich met Exclusive BB (v. Edward) als tweede opstellen met zijn totaal van 70,147%.

Flashback

Schneider, die de nieuwe van stal, Flashback, meenam, won de proef met een totaal van 75,683%. Nicole Wego-Engelmeyer mocht zich met de Fürstenball-zoon Facility als tweede opstellen met haar totaal van 73,171% en Schmidt maakte met D’alessandro (v. Don Frederic) met 73,024% de top drie compleet.

Bron: St-Georg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook