Ga naar hoofdinhoud

Dubbele winst voor Coco Soffers in Oostenrijk

Jeugdamazone Coco Soffers mocht vandaag in het Oostenrijkse St. Margarethen twee keer naar voren komen om het oranje lint op te halen. Ze won met Formidable de young riders-team test met 69,951% en reed de vijfjarige John Schufro RND (Don Schufro x El Corona) naar de winst in de kwalificatieproef  voor vijfjarigen met 77%. 


Uitslag young riders
Uitslag kwalificatieproef vijfjarigen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook