Eddieni wint eerste Special met dik 74% - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Eddieni wint eerste Special met dik 74%

Eddieni, hier onder Theo Hanzon.. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Zweedse Malin Wahlkamp-Nilsson kwam in Münster voor het eerst uit in de Grand Prix Special met Theo Hanzons voormalige crack Eddieni. De jury was niet helemaal unaniem, maar de score van 74,196% was voldoende de thuisrijdende concurrentie voor te blijven.

De stalamazone van Patrik Kittel liet op Instagram weten dolblij te zijn: “We hebben gewonnen. Ik ben ‘over the moon’!!! Eddieni won zijn eerste Special ooit.”

Grand Prix

In de Grand Prix, die zaterdag als kwalificatie gold voor de Special, werd het duo vijfde met een score van 71,320%. Dit was de eerste echte Grand Prix voor het paar dat in november een winnend ZT-debuut maakte in de Inter II. De winst in deze GP was met 75,180% unaniem voor Dorothee Schneider met Fohlenhofs Rock’n Rose.

Top drie

Nilsson was met Eddieni, net als in de Grand Prix ook in de Special de enige buitenlandse combinatie. De tweede plaats was voor Schneider met Fohlenhofs Rock’n Rose (v. Rubin Royal). De Duitse amazone kwam uit op 73,902% en werd gevolgd door Helen Langehanenberg met Annabelle (v. Conteur) met 73,490%.

 

Uitslag

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Malin Wahlkamp Nilsson (@malinwahlkampnilsson) op

 

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook