Ga naar hoofdinhoud

EDS-topper Charming Lady in selectie Piaff-Förderpreis-Finale

Charming Lady. Foto: Excellent Dressage Sales

Tien Duitse U25 Grand Prix-ruiters hebben zich geselecteerd voor de Piaff-Förderpreis-Finale. Tot die selectie behoort ook Sophie Reef met Charming Lady (Painted Black x Krack C), die op de Excellent Dressage Sales-veiling voor 700.000 euro werd verkocht.

Charming Lady werd tot en met de Grand Prix opgeleid en uitgebracht door Katja Renken-van der Lubbe. Daarna nam Jeanine Nieuwenhuis de teugels over. Begin dit jaar kwam de merrie op de EDS-veiling in handen van Reef. De amazone reed de merrie in Riesenbeck in juni dit jaar internationaal U25 en zette daar scores van 67,84% (Inter II), 67,86% (U25 Grand Prix) en 71,92% (Kür op muziek) neer.

Alle gekwalificeerden zijn:

Bron: Horses.nl/St. Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook