Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal en Glock’s Zonik maken rentree op Jumping Amsterdam

Edward Gal met Glock's Zonik. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na het Europees kampioenschap van vorig jaar augustus in Rotterdam verschenen Edward Gal en Glock's Zonik (Blue Hors Zack x Romanov) niet meer in de ring. Nu is de rentree in zicht. Het duo, dat op het EK zowel in de Grand Prix, de Spécial als in kür een nieuw persoonlijk record neerzette, gaat eind deze maand van start op Jumping Amsterdam.

Voor deze Wereldbekerwedstrijd in Amsterdam hebben ook de overige EK-teamleden een startplek gekregen. Hans Peter Minderhoud, die over drie paarden beschikt voor het hoogste niveau, neemt Glocks’s Dream Boy (Vivaldi x Ferro) mee. Emmelie Scholtens rijdt Desperado (Vivaldi x Havidoff) en Anne Meulendijks MDH Avanti (United x Farrington).

Vijfde startplek voor Adelinde

De vijfde startplek is vergeven aan Adelinde Cornelissen met Zephyr (Jazz x Farmer).

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook