Ga naar hoofdinhoud

Emmelie Scholtens en Desperado naar Saab Top 10

Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De deelnemers aan de Saab Top 10 Dressage, die op 30 november en 1 december op de Sweden International Horse Show in Stockholm verreden wordt, staan vast. Daaronder Emmelie Scholtens die met Desperado N.O.P. (Vivaldi x Havidoff) in deze hoog gedoteerde wedstrijd de strijd aangaat met negen andere topcombinaties. Acht daarvan staan in de top tien van de wereldranglijst, de lijst van tien deelnemers is aangevuld met EK-medaillewinnaars.

Deelnemerslijst Saab Top 10:

1 Isabell Werth met Bella Rose
2 Dorothee Schneider met Showtime FRH
3 Jessica von Bredow-Werndl met TSF Dalera BB
4 Helen Langehanenberg met Damsey FRH
5 Cathrine Dufour met Atterupgaards Cassidy
6 Daniel Bachmann Andersen met Blue Hors Zack
7 Patrik Kittel met Delaunay
8 Therese Nilshagen met Dante Weltino OLD
9 Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P.
10 Antonia Ramel met Brother de Jeu

De Saab Top 10 Dressuur wordt op zaterdag 30 november en zondag 1 december verreden, maar al op vrijdag 29 november ontmoet het publiek de dressuurruiters. Dan maken ze met Patrik Kittel, initiatiefnemer van de Saab Top 10, deel uit van een panel waarin ze de dressuur bespreken en vragen beantwoorden.

Bron: Horses.nl

 

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook