Ga naar hoofdinhoud

Febe van Zwambagt wint observatie U25 Exloo

Febe van Zwambagt met Fernandell MS. Foto: Equigeniek Paardenfotografie

De observatiewedstrijd tijdens het CDI Exloo viel vandaag ten prooi aan Febe van Zwambagt. In de U25 bracht zij Fernandell MS (v. For compliment) aan start wat gelijk goed was voor de overwinning. De top drie was goed aan elkaar gewaagd vandaag: nipt op plaats twee zien we Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda (v. Florett). Jessica Poelman reed Chocolate Cookie R.D.P (v. Johnson TN) naar plaats drie.

Febe van Zwambagt en Tahlia Rockx maakte het de jury niet makkelijk vandaag. Uiteindelijk was het Febe die met Fernandell MS aan het langste eind trok. De eerste piaffe leverde nog wat spanning op maar de rest van de proef verschenen er alleen maar hoge cijfers op het scorebord. Uiteindelijk kwam de totaalscore uit op 70.735% wat goed was voor de overwinning.

Rockx, Poelman en Luiten

Thalia Rockx volgt met Verdi de la Fazenda op de tweede plaats. Het duo reed een harmonieuze proef zonder fouten wat een uiteindelijke score opleverde van 70.245%. Jessica Poelman volgt met Chocolate Cookie R.D.P op iets grotere afstand. Met een score van 69.510% maakt zij de top drie compleet in Exloo. Nederlands Kampioen Marten Luiten en Fynona (v. Ampère) vielen hier net buiten: met 69.216% reed het duo vandaag naar de vierde plaats.

Uitslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook