Ga naar hoofdinhoud

Hannoveraanse premiehengst JJ Rayban naar Amerika

JJ Rayban (v. Rascalino). Foto: Still Youtube.com

Hannell Dressage Stable heeft de dertienjarige JJ RayBan (Rascalino x Londonderry) naar Amerika verkocht. Nieuwe eigenaar van de door eerder Jan Brink gereden Hannoveraanse premiehengst is Trina Gilchrist in Texas. 

JJ RayBan werd op de hengstenkeuring in Hannover geprimeerd en verdiende ook zijn goedkeuring in Zweden. Daar won hij de verrichtingstest. Op de Zweedse kampioenschappen reed Jan Brink de vos zowel bij vijf- als de zesjarigen naar de overwinning. Na koliek en een liesbreuk werd JJ Rayban in 2013 gecastreerd.

Lichte Tour

Marina Mattsson, stalamazone van Hannell en pupil van Brink, bracht JJ Rayban uit in de nationale Lichte Tour. Het duo behaalde overwinningen in de Prix St. Georges en Intermédiaire I.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook