Ga naar hoofdinhoud

Hans Peter Minderhoud meldt Dream Boy af voor Londen: ‘We nemen geen risico’

Hans Peter Minderhoud met Dream Boy Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Wereldbekerwedstrijd van Londen Olympia van 2018 waren Hans Peter Minderhoud en Glock's Dream Boy N.O.P. (Vivaldi x Ferro) uiterst succesvol. Het duo won toen de Grand Prix, eindigde in de kür als derde en noteerde in beide proeven een nieuw persoonlijk record. Voor volgende week stond Londen ook weer op de planning maar daarvoor heeft Minderhoud de KWPN-hengst nu moeten afmelden.

“We keken uit naar Londen Olympia, een van onze favoriete wedstrijden. Maar helaas heeft Dream Boy lichte koorts. We nemen geen risico en Dreamy blijft thuis”, aldus het Glock Horse Performance Center.

Bron: Horses.nl/FB

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook