Ga naar hoofdinhoud

Hans Peter Minderhoud niet aan start op CDI Exloo

Hans Peter Minderhoud met Glock's Casper Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Hans Peter Minderhoud zou deze week Glock's Casper (Westpoint x Goodtimes) aan start brengen op CDI Exloo, maar de ruiter kwam ziek terug uit Herning en was zodoende genoodzaakt zich terug te trekken. "Hopelijk is hij op tijd fit voor de wereldbekerwedstrijd in Lyon", aldus het Glock Horse Performance Center.

Na het uitvallen van Minderhoud komen er nog vijf Nederlandse combinaties aan start in de Grand Prix. Eén van hen is Jeanine Nieuwenhuis, die met TC Athene (United x Jazz) haar internationale debuut bij de senioren maakt.

Bron: Horses.nl/GHPC

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook