Ga naar hoofdinhoud

Helen Langehanenberg vol in de ankers voor juryvoorzitter Ringmark

Helen Langehanenberg en Damsey FRH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de kür op muziek van de wereldbekerfinale in Gothenburg zette Helen Langehanenberg met Damsey FRH (Dressage Royal x Ritual) alles op alles om een podiumplaats te bemachtigen. Een vloeiende kür met 86,57% leverde de amazone brons op, alhoewel de Duitse op het laatst wel wat probleempjes had met de rem. "Mum, mum - look how much power I've got! Oh hi judges..", schrijft de FEI grappend op Facebook.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

2 reacties op “Helen Langehanenberg vol in de ankers voor juryvoorzitter Ringmark

  • Tineke

    Moet dit mooi en lachwekkend zijn? Eerst piaffeert ie niet en vervolgens moet zo hard trekken (hangen) om stil te staan…. tegenwoordig maakt t echt niet uit hoe en wat de duitsers doen want ze vinden alles mooi wat ze doen onze politieke juryleden!!!

  • Sjoukje

    @ Tineke Weet je niet dat de Duitsers een streepje voor hebben bij de juryleden. Want ook Isabelle Werth moest een paar keer voor de ogen van de jury flink ingrijpen. Is er ook niet op afgestraft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook