Ga naar hoofdinhoud

Horsestv aflevering 2: Heya Herning, wie gaat wat winnen op het WK?

Na de pilotuitzending in december 2021 en de eerste aflevering vanaf Outdoor Gelderland, is Horsestv aanstaande zaterdag terug met aflevering 2: Heya Herning, wie gaat wat winnen op het WK? Dressuurbondscoach Alex van Silfhout en onze eigen 'schaduwbondscoach' Marcel Dufour schuiven op CSI Ommen aan bij Horses hoofdredacteur Dirk Willem Rosie om vooruit te blikken op de Wereldkampioenschappen in Herning. Dat belooft een spraakmakende uitzending!

Dressuurbondscoach Alex van Silfhout blikt terug op het selectietraject van de Nederlandse dressuurruiters richting het Wereldkampioenschap, spreekt over de kansen van TeamNL en uiteraard ook over de concurrenten.

Over de springers zal Dirk Willem Rosie spreken met Horses-medewerker en voormalig internationaal springruiter Marcel Dufour, onze eigen ‘schaduwbondscoach’. Dufour mist geen enkele internationale springwedstrijd en kijkt elk weekend met vijf schermen tegelijk naar de internationale springsport. Hoe schat hij de kansen in van TeamNL en de andere deelnemers? U hoort het zaterdag.

Zaterdagmiddag vanaf CSI Ommen

De uitzending wordt aanstaande zaterdag (9 juli 2022) live uitgezonden vanaf CSI Ommen. Een exact tijdstip is nog niet bekend, de uitzending wordt namelijk opgenomen tussen twee springrubrieken op CSI Ommen, het gaat daarbij om de ABN Amro Prijs (S12, aanvang 11.15 uur) en de BPV Belastingadviseurs & Coral Reef Ranch Prijs (S13, aanvang 16.00 uur). Tussen 15.00 en 16.00 zal de uitzending dus te zien zijn.

KLIK HIER OM HORSESTV TE BEKIJKEN

Studio Herning

We kunnen ook alvast verklappen dat het team van Horses.nl en ClipMyHorse.tv werkt aan Studio Herning. Met drie speciale edities van Horses.tv brengen we alle hoogtepunten vanuit Herning naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.