Ga naar hoofdinhoud

Imke Schellekens maakt EK-team pony’s bekend

Micky Schelstraete met Elin's Noncisdador - Foto: Melanie Brevink

Na de laatste observatiewedstrijd van afgelopen weekend in Exloo heeft bondscoach Imke Schellekens-Bartels haar pony EK-team bekend gemaakt. Het Europees kampioenschap voor pony's - in de disciplines dressuur, eventing en springen - wordt van 13 tot en met 18 augustus verreden in het Poolse Strzegom.

Debuterend bondscoach Imke Schellekens-Bartels heeft een mix van zeer ervaren combinaties tot nieuwkomers op een EK in haar selectie. Haar keus viel uiteindelijk op de volgende ruiters en pony’s:

– Micky Schelstraete met Elin’s Noncisdador (v. Nostradamus)
– Evi van Rooij met King Stayerhof’s Jango (v. Kosmo van Orchid’s)
– Floor van der Kuijl met Champ of Daily (v. FS Don’t Worry)
– Robin Heiden met Colourfull Cannonball (v. Can Dance)
– Reserve: Morgan Walraven met Devil’s Kiss Naoni (v. Don Cremello du Bois)

Bron: Persbericht KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook