Ga naar hoofdinhoud

Isabell Werth ook in WB kwalificatie kür overtuigend naar de overwinning

Isabell Werth met Emilio Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na haar overwinning gisteren in de Grand Prix, schreef Isabell Werth vanavond ook ruimschoots de kür op haar naam op de Wereldbeker kwalificatie in Stuttgart. Als laatste starter werd ze met Emilio (v. Ehrenpreis) unaniem op de eerste plaats gezet met een score van 86.880%.

De tweede plaats ging, ook net als gisteren, naar Nanna Skodborg Merrald met Blue Hors Don Olymbrio (v. Jazz). Er verscheen 82.965% voor hun op het scorebord en daarmee verwees ze Patrik Kittel naar de derde plaats. Hij behaalde met Bonamour (v. Bonifatius) een percentage van 81.375%.

Kanerva en Netz

De Finse Emma Kanerva werd vierde met Greek Air (v. Gribaldi). Het duo, die ook meereed aan de Europese Kampioenschappen in Riesenbeck, behaalde een persoonlijk record van 80.375%. Raphael Netz behaalde met de Johnson-nakomeling Great Escape Camelot eveneens een PB met 80.115%, dit was goed voor de vijfde plaats.

Helgstrand net onder 80%

Andreas Helgstrand werd zesde met de 9-jarige Queenparks Wendy. Ze behaalden een score van 79.560% en bleven daarmee voor op de Duitse Fabienne Müller – Lütkemeier met Valencia AS (v. Vitalis). De Belgische Charlotte Defalque sloot daar met een achtste plaats achteraan met 78.090%. Dit deed ze met Botticelli (v. Vivaldi).

Van der Putten neemt revanche

Waar Marieke van der Putten gisteren nog veertiende werd met 69,848%, nam ze vandaag revanche met Torveslettens Titanium RS2 N.O.P. De score was vandaag aanzienlijk beter met 78.075%.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.