Ga naar hoofdinhoud

Jacco Doornwaard in sterk gezelschap derde in PSG Kronberg

Jacco Doornwaard met It's Easy (v. Everdale) Foto: Foto4U

In de nationale Subtop zette Jacco Doornwaard met It's Easy (Everdale x Havel) al dikke scores boven de 70% neer en bij hun eerste CDI vorige maand in Geesteren gingen ze met 70,029% ook over die grens heen. Vandaag op CDI Kronberg, hun eerste wedstrijd in het buitenland, verscheen er de fraaie 71,706% op het scorebord. Daarmee werd het duo derde in de Prix St. Georges.

Bij drie van de vijf juryleden scoorde Doornwaard boven de 72%. Juryvoorzitter Christof Umbach vond de proef zelfs 75,147% waard, alleen het Duitse jurylid Evi Eisenhardt viel met 66,765% en de zevende plaats uit de toon. Dorothee Schneider was oppermachtig. Haar internationale debuut met Salvina (v. Birkhofs Genesis) werd beloond met 75,382% en alle juryleden zagen in deze combinatie de winnaar.

Thuiswedstrijd Linsenhoff

Liselott Marie Linsenhoff reed bij Gestüt Schafhof een thuiswedstrijd. Dat deed ze met West Side Story OLD (v. San Amour), die eerder door Estelle Wetstein in de internationale Grand Prix werd uitgebracht. Na het internationale debuut vorig maand in Achleiten, reed de combinatie vandaag met naar 71,735% de tweede plaats.

Uitslag

Eén reactie op “Jacco Doornwaard in sterk gezelschap derde in PSG Kronberg

  • Sandra Evers

    Geweldige prestatie van deze combinatie
    Prachtige score alles gemiddeld een 7 .2 halen .En dat in dit deelnemers veld Ook gefeliciteerd aan de trotse fokster Luchanna Lub .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.