Ga naar hoofdinhoud

Jessica Poelman tweede in U25 Vilhelmsborg

Jessica Poelman met Chocolate Cookie RDP. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jessica Poelman zette vandaag in Vilhelmsborg een goede prestatie neer met de 15-jarige KWPN'er Chocolate Cookie R.D.P. (v. Johnson). Poelman reed de ruin in de Lövsta Future Challenge voor U25-combinaties naar 69.282%. Met deze score eindigde ze op de tweede plaats. Pia Fälth en Lone Dichmann plaatste haar aan kop. Van Dichmann kreeg ze de hoogste score van 71,923%. In augustus maakte het paar in de U25 deel uit van het EK team.

Karoline Rohmann was de enige die boven de 70% scoorde en nam de zege mee naar huis. De Deense amazone reed de ring binnen met de hengst Jakas Don Louvre (v. Blue Hors Don Romantic). De jury waarde de proef van het paar met 72.000%. Van Mariette Sanders-Van Gansewinkel ontving Rohmann de hoogste score van 72,692%.

Söderström maakt top drie compleet

Evelina Söderström bezette de derde plaats met de 15-jarige Zweeds gefokte Cilantro (v. Johnson). De Zweedse amazone kreeg met de bruine ruin 69,179%.

Rockx

Thalia Rockx eindigde net buiten de top drie op de vierde plaats. Met de 20-jarige KWPN’er Verdi de la Fazenda (v. Florett As) reed ze een proef die goed was voor 69,051%. Afgelopen weekend won Rockx met de ruin de Grand Prix van de finale van de KNHS Roelofsen Horse Trucks Competitie.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook