Ga naar hoofdinhoud

Jessica Süss wint CDI3* GP Hagen, neefje Hermès tweede

Bonheur de la Vie (v. Bordeaux) met Sandra Nuxoll - Foto: Equitaris/Lafrenz

Naast de Europese Kampioenchappen is in Hagen ook nog een CDI3* uitgeschreven (waar sommige EK-deelnemers hun paarden ook nog een tweede Grand Prix lieten lopen). De top-6 werd echter gevuld door zes niet aan het EK deelnemende combinaties met de Duitse Jessica Süss aan kop. Zij stuurde Duisenberg (v. Desperados) naar 72,152%. Tweede werd de door familie Gijsbers gefokte Bonheur de la Vie (v. Bordeaux, het neefje van Hermès), die met de nu voor Duitsland uitkomende Oostenrijkse Sandra Nuxoll 71,848% noteerde in zijn tweede internationale Grand Prix.

De plaatsen 3 en 4 werden gevuld door twee zonen van Spielberg, de nummer twee van de HorseTelex Results Ranking. Met 70,282% werd Illuster van de Kampert onder de Amerikaan Ben Ebeling derde, gevolgd door Farant met de Oostenrijkse Timna Zach (70,109%). Over de 70 ging ook nog de Braziliaan Joao Victor Marcari Oliva met de Lusitano Escorial (70,043%).

De EK-deelnemers die zich hadden bijgeschreven voor het CDI3* kwamen allemaal niet aan de 70%.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!