Ga naar hoofdinhoud

Jessica von Bredow-Werndl naar zege in CDI5* Grand Prix Doha

Jessica von Bredow-Werndl en Zaïre Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jessica von Bredow-Werndl was zojuist niet te kloppen in de CDI5* Grand Prix in Doha. Met de 17-jarige KWPN'er Zaire-E (v. Son de Niro) scoorde ze totaal 76,957%. Ze werd door drie juryleden aan kop geplaatst. Twee juryleden plaatsten de amazone op de tweede plaats. De scores varieerden van 74,348% tot 78,696%.

Von Bredow-Werndl verwees Dorothee Schneider met de 13-jarige Hannoveraner Faustus (v. Falsterbo) naar de tweede plaats. De proef van Schneider werd gewaardeerd met 75,913%. Het jurylid bij H gaf haar de hoogste score van 77,717%. Drie juryleden hadden de tweede plaats over voor haar proef en één jurylid zette haar op de derde plaats.

Ruoste derde

Henri Ruoste eindigde op de derde plaats met de elfjarige hengst Kontestro DB (v. Contendro I). De combinatie zag een totaalscore van 75,500% op het scorebord verschijnen. De jury was verdeeld over de proef van de Finse ruiter en plaatste hem op de eerste, derde en vierde plek.

Zweistra beste Nederlander

Thamar Zweistra was de beste Nederlander en werd achtste. Ze reed de ring binnen met de Johnson-nakomeling Hexagon’s Double Dutch. Het paar ontving een score van 71,217%.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook