Ga naar hoofdinhoud

Joyce van Rooijen-Heuitink en Gaudi-Vita winnen PSG Kronenberg

Joyce Heuitink en Gaudi Vita. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de CDI3* Prix St. George gingen drie combinaties over de 70% heen en lieten dat nou allemaal Nederlanders zijn. Joyce van Rooijen-Heuitink en Marlies van Baalen staken met kop en schouders boven de rest uit en reden beiden naar bijna 73%. Joyce van Rooijen-Heuitink trok uiteindelijk aan het langste eind en wist de rubriek met Gaudi- Vita te winnen.

Joyce van Rooijen-Heuitink wist de rubriek nipt voor Marlies van Baalen te winnen. De amazone deed dit door Gaudi-Vita (v. Apache) naar 72.990% te sturen. Gaudi-Vita liep eerder al succesvol nationaal Grand Prix maar kreeg dispensatie om weer in de Lichte Tour te starten. Marlies van Baalen reed Jacky Kennedy DVB (v. Damsey FRH) naar 72.745% en werd daarmee knap tweede in het sterke deelnemersveld.

Ook Jonna Schelstraete mocht zich bij het rijtje +70% voegen en werd uiteindelijk derde. Voor haar proef met Ironman (v. Ironman H) kreeg de amazone 70.686%. Danielle Heijkoop maakte de top vijf compleet door Jupiter (v. Apache) met 69.705% naar de vijfde plaats te sturen.

Uitslag

Bron: Horses.nl

2 reacties op “Joyce van Rooijen-Heuitink en Gaudi-Vita winnen PSG Kronenberg

  • Mike

    Met alle respect maar als je al internationaal grand prix hebt gereden waarom start je dan nog lichte tour. Snap dat je even weer in moet komen maar om nou meerdere wedstrijden te starten en dan de prijzen weg te halen. Ik vind hier wat van

  • Rick Helmink

    Beste Mike,

    Kleine correctie: Gaudi-Vita heeft nooit internationaal GP gelopen, wel nationaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.