Ga naar hoofdinhoud

Kebie Raaijmakers wint individuele proef Junioren op CDI Waregem

Kebie Raaijmakers heet vandaag de individuele proef bij de junioren op CDI Waregem gewonnen. De amazone werd donderdag nog tweede in de teamtest maar was in de individuele proef te sterk voor haar concurrentie. Meer Nederlands succes was er bij de pony's, waar Kate Jansen derde werd en Britt Kikkert-Van Der Linde naar de vijfde plaats reed.

Kebie Raaijmakersn reed Kevita (v. Negro) naar een nieuw persoonlijk record van 71.029% en dat was gelijk goed voor de overwinning. De amazone werd door twee van de drie juryleden bovenaan gezet en bleef ruimschoots voor op Liezel Everars die tweede werd. Xyliana de Rover wist donderdag de teamtest te winnen en mocht zich vandaag als derde opstellen. Tessa van Hemert zorgde voor meer Nederlands succes en reed Sir Brightling (v. Bright Speed) met 68.971% naar de vierde plaats.

Kate Jansen beste bij de pony’s

Waar Britt Kikkert-Van Der Linde gisteren nog het beste Nederlandse resultaat bij de pony’s neerzette lag die eer vandaag in de handen van Kate Jansen. In de individuele proef reed Jansen de pony Fs Mr. Magic naar 70.405% en werd daarmee derde. Britt Kikkert-Van Der Linde scoorde met Nur Fuer Dich dit keer 68.238% en werd vijfde.

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.