Ga naar hoofdinhoud

Kimberly Pap wint landenproef young riders in Compiègne met ruim 72%

Kimberly Pap met Victory. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de landenproef voor young riders in het Franse Compiègne was de overwinning voor Kimberly Pap. Met haar Vloet Victory (Jazz x Ulft) liet ze een goede proef zien waarmee ze de eerste plaats pakte. Vorig maand nog werd ze tweede met 73,83% in de kür op muziek op het CDIY in Nieuw en Sint Joosland.

Ook vandaag liet de combinatie weer een uitstekende proef zien in deze goed bezette rubriek. Twee van de driejuryleden zetten Kimberly Pap op de eerste plaats, waarbij het Portugese jurylid Frederico Pinteus maar liefst 74,41% noteerde. Daarmee kwam haar totaalscore op 72,69% en won ze de landenproef.

De Russische Elizaveta Lyban in het zadel van Erantos (Ekvador x Vottschina) scoorde 71,56% wat goed was voor de tweede plaats. Als derde eindigde de Engelse Rebecca Swain met Bon Jovi (UB40 X Krack C) met 71,47%. Meike Kroot kwam met Vince (OO Seven x Kennedy) uit op 70,83%, goed voor de vijfde plaats.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook