Ga naar hoofdinhoud

Kristina Bröring-Sprehe in verwachting

Kristina Broring-Sprehe met Desperados. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het gerucht ging al een tijdje, maar vandaag heeft Kristina Bröring-Sprehe bekend gemaakt dat zijn in september haar eerste kindje verwacht. De 32-jarige amazone plaatste vandaag een bericht hierover op haar Facebook-pagina.

De succesvolle Duitse amazone die met Desperados FRH in december 2018 nog de Grand Prix Special van Frankfurt won, nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro waar ze met het Duitse team een gouden medaille en individueel een bronzen medaille won. Vandaag maakte ze op haar Facebookpagina bekend dat ze in september haar eerste kindje verwacht.

“Het gerucht ging al een tijdje rond, maar nu kan ik jullie meedelen dat ik in september mama wordt. Ik voel me gelukkig heel goed en daarom zal ik nog een paar weken blijven rijden voordat ik een kleine pauze ga nemen. Dankzij de grote steun van mijn familie en mijn team, kijk ik optimistisch naar de toekomst en verheug ik me op een spannend jaar!”


Bron: Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook