Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Chippendale naar bijna 72 bij internationaal GP-debuut

Charlotte Fry met Chippendale bij De Wolfshoeve. Foto: Dominique D'Hoore - van der Horst

Onder Charlotte Fry debuteerde de KWPN-hengst Chippendale (Lord Leatherdale x Negro) begin augustus succesvol in de Grand Prix en een paar weken later reden ze hun tweede wedstrijd in de koningsklasse. Vandaag volgde in Hagen het internationale debuut. Dat was goed voor 71,957% en de vijfde plaats.

Lara Butler ging er met de overwinning vandoor. De Britse amazone reed Kristjan (v. Polarion) naar 74,500%. Victoria Max-Theureur en Rockabilly (v. Rock Forever) werden tweede met 72,913%. Hubertus Schmidt en de bij meerdere stamboeken goedgekeurde hengst SDK Belstaff (v. Brenano II) volgden met 72,717% op de derde plaats.

Margo Timmermans

Voor Nederland was Margo Timmermans erbij in Hagen. Zij reed Catch Me (v. Dreamcatcher) naar 69,303% en werd daarmee negende.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!

Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!

Volg alles over de Olympische SpelenVia de Paardenkrant en Horses.nl

Wil jij niets missen van de Olympische Spelen en vooral ook meer weten dan enkel de uitslagen? Je verdiepen in de deelnemers en gebeurtenissen in Tokio? Blijf op de hoogte van alles wat er speelt, nu 3 maanden voor €63,-.