Ga naar hoofdinhoud

Lara Butler verwacht eerste kindje

Grand Prix-amazone Lara Butler en haar man Billy verwachten samen hun eerste kindje. De dertigjarige Britse amazone vertelde het blije nieuws op Horse and Hound en liet weten dat hun zoontje in april geboren wordt.

Butler was met  Rubin Al Asad (v. Rubin Royal Old) reserve voor de wereldruiterspelen in Tryon en twee jaar terug ook voor Rio. Afgelopen september won het duo won de nationale titel en de training van de paarden gaat nog prima volgens Butler. Ze kijkt er dan ook naar uit om in december op de de London Olympia Show te starten.

Toekomstplannen

Butler heeft voor volgend jaar als de baby geboren is niet alleen Rufus, zoals Rubin Al Asad in de stalgang genoemd wordt tot haar beschikking voor het hoogste niveau, maar ook Kristjan. Deze dertienjarige Polarion-zoon maakte vorige maand in Oldenburg zijn internationale Grand Prix-debuut en werd derde in de kür met bijna 74%.

Nog meer babygeluk

Butler rijdt bij Laura Tomlinson en is dan ook niet de enige op stal die een kindje verwacht. Tomlinson is in verwachting van haar derde kindje en is uitgerekend in januari.

Bron: Horseandhound

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook