Ga naar hoofdinhoud

Laura Tomlinson koopt Bordeaux-merrie

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na Capri Sonne Jr (v. Rhodium) en Fallatijn (v. Vivaldi) heeft Laura Tomlinson-Bechtolsheimer opnieuw geïnvesteerd in een toekomstpaard met een KWPN-vader. Het gaat om de achtjarige Bordeaux-dochter Rose of Bavaria (mv. Florestan). De Britse amazone, inmiddels zwanger van haar derde kindje, postte op Facebook een traingingsfilmpje met haar nieuwe troef die de roepnaam 'Betty' heeft.

Rose of Bavaria werd in Duitsland gefokt en liep zowel als vier-, vijf- en zesjarige op de Bundeschampionate in Warendorf. Vorig jaar debuteerde de zwarte merrie op nationaal Lichte Tour-niveau.

Trainingsfilmpje van Laura Tomlinson-Bechtolsheimer met ‘Betty’


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook