Ga naar hoofdinhoud

Mara de Vries maakt de dienst uit in Intermédiaire I

Mara de Vries met Habibi. Foto: Foto4U

Mara de Vries heeft op CDI Hagen ook de Intermédiaire I naar haar hand gezet. De amazone stuurde Habibi DVB (Don Schufro x Johnson) met 74,853% naar een unanieme overwinning. Petra van Esch maakte het Nederlandse feestje op Duitse bodem compleet. Met Fifty Fifty (Florencio x Climax) eindigde ze met 71,667% als tweede.

Mara de Vries vierde afgelopen donderdag haar verjaardag met de overwinning in haar internationale Prix St. Georges-debuut met Habibi DVB. Met ook de overwinning in de Inter I, kan de amazone terugkijken op een meer dan geslaagde week.

Bijna 76%

De juryleden konden een hele reeks aan achten kwijt voor de proef van De Vries en Habibi DVB: voor de drafverruimingen, het achterwaarts gaan, de schouderbinnenwaarts en de uitgestrekte galop. Eén van de juryleden kwam zelfs uit op een totaal van 75,882%.

PR voor Van Esch

Petra van Esch moest met Fifty Fifty in de Prix St. Georges van donderdag nog genoegen nemen met de vierde plaats, maar klom nu naar de tweede. De score van 71,667% betekende voor de amazone een nieuw persoonlijk record in de Inter I.

Uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook