Ga naar hoofdinhoud

Marlies van Baalen gewond na ongeval met jong paard

Marlies van Baalen met Ben Johnson (v. Johnson). Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

Gisteren is Marlies van Baalen gewond geraakt na een val van een van haar jonge paarden. Ze werd voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht en bleek haar heiligbeen te hebben gebroken.

Vandaag laat Marlies via een bericht op haar Facebook pagina weten dat ze gisteren tijdens de training van een jong paard is gevallen. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat haar heiligbeen was gebroken. Inmiddels is Marlies weer thuis.


Bron: Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook