Ga naar hoofdinhoud

Matthias Bouten en Meggle’s Boston winnen in München

Meggle's Boston en Matthias Bouten. Foto: Equitaris/Becker

In München werd zojuist de Grand Prix op vier sterren niveau verreden. Matthias Bouten overtuigde het jurykorps het meest met Meggle's Boston (v. Johnson). Het duo reed zich ruim 3% los van de concurrentie.

Bouten scoorde met het fokproduct van de familie Pleyter 73,043%. Dit was bijna een unanieme zege. Alleen het Deense jurylid zag de nummer drie Lisa Müller als winnares van de rubriek. Zij scoorde met Birkhof’s Dave FBW (v. Denaro) 70,261%. Tussen Müller en Bouten in eindigde Christoph Koschel met de elfjarige Ballentines (v. Belissimo M). Deze combinatie was goed voor een percentage van 70,913%.

Saskia Maertens was de enige Nederlander die in deze Grand Prix aan de start verscheen. Zij scoorde met Legend of Loxley bijna 67% en eindigde als negende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook