Ga naar hoofdinhoud

Milou Dees en Dirk-Jan van de Water bovenaan in Pilisjászfalu

Milou Dees, hier met Francesco. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Milou Dees en Dirk-Jan van de Water hebben vandaag sterk gepresteerd bij jonge paarden op CDI Pilisjászfalu. Dees won de inloopproef voor vijfjarigen met Francois de la Serra (v. Finnigan) en werd daarnaast met Space Oddity (v. Santo Domingo) tweede bij de zesjarigen. Bij de zevenjarigen was de overwinning voor Van de Water met De Ville FS (v. Don Juan de Hus).

Milou Dees reed de vijfjarige Francois de la Serra naar 82,000%. Hoogste cijfer werd gegeven voor de stap: voor die gang werd een 9 genoteerd. Bij de zesjarigen was er met Space Oddity 75,600%. Ook dit paard scoorde het hoogst op de stap (8,0).

Zege voor Miamanda en Pachl

Bij de zesjarigen ging de overwinning naar Miamanda (v. Glock’s Toto Jr), voorgesteld door Benedek Pachl. De draf van de Toto Jr-merrie werd beloond met een 8,8 en voor de aanleg gaven de juryleden een 8. De totaalscore kwam uit op 79,000%.

Van de Water en De Ville FS

In de rubriek voor zevenjarigen was Dirk-Jan van de Water met De Ville FS de enige deelnemer en daarmee automatisch de winnaar. De vosruin kreeg 77,400% met als hoogste cijfer een 8 voor de galop.

Uitslag vijfjarigen

Uitslag zesjarigen

Uitslag zevenjarigen

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.