Ga naar hoofdinhoud

Nederlands dressuurteam tweede in CDIO4* Nations Cup Falsterbo

Kirsten Brouwer met Foundation. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het Nederlands team bestaande uit Remy Bastings met Ambassador (v. Rhodium), Judith Ribbels met Fun Fun EB (v. Sorento), Mirelle van Kemenade-Witlox met Siebenstein (v. Sir Donnerhall I) en Kirsten Brouwer met de KWPN-hengst Foundation (v. United) is op de tweede plaats (van drie teams) geëindigd in de landenwedstrijd in het Zweedse Falsterbo. Denemarken ging er met de overwinning vandoor, Zweden werd in deze thuiswedstrijd derde.

Van Kemenade-Witlox en Ribbels reden vanmorgen de Grand Prix Spécial. Van Kemenade-Witlox stuurde de vijftienjarige Siebenstein met 71,234% naar de derde plaats, Ribbels en Fun Fun kwamen met 70,192% tot de vijfde plaats. Daniel Bachmann Andersen mocht de eerste prijs in ontvangst komen nemen, zijn Spécial met Zippo M.I. (v. Zack) was goed voor 73,723%.

Merrald en St. Schufro naar 81%

In de kür liet Brouwer 77,845% noteren en werd daarmee vierde, Bastings eindigde met 72,600% op de zevende plaats. Ook hier eindigde een Deense combinatie aan kop: Nanna Skodborg Merrald stuurde het jonge talent Blue Hors St. Schufro (v. St. Moritz Junior) naar 81,080%.

Uitslag landenwedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.