Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse combinaties lekker op dreef

Micky Schelstraete met Elin's Noncisdador - Foto: Melanie Brevink

De eerste twee rubrieken van de dag kwamen vandaag in Exloo op naam van Nederlandse combinaties. Bij de Children was Anniek van Dulst goed voor de winnende score en bij de pony's kwam de overwinning op naam van Micky Schelstraete.

De top drie bij de Children bestond vandaag uit dezelfde combinaties als gisteren, maar de volgorde was wel anders dan in de inleidende proef. Senna Evers, die gisteren op de eerste plaats eindigde, eindigde vandaag  met Happy Feet (Tuschinski x Animo) met 72,436% op de derde plek. Lara van Nek reed Fariska (Vivaldi x Nourejev) met 72,757% naar plaats twee en Anniek van Dulst ging er met 73,910% met Isala’s Arielle (Kosmo ,van Orchid’s x Krimh ox) met de overwinning vandoor.

Pony’s

Micky Schelstraete zette bij de pony’s de winnende score neer met Elin’s Noncisdador. Hoewel de overwinnig niet unaniem was, was het resultaat van 74,189% genoeg om Robin Heiden met Colourfull Cannonball achter zich te houden. Heiden werd door een van de juryleden op de eerste plaats gezet en kwam in totaal uit op een score van 73,063%.

Uitslag Children
Uitslag pony’s

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook