Nederlandse jeugd scoort op laatste dag CDI Exloo - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse jeugd scoort op laatste dag CDI Exloo

Kyra Jonkers en Eyecatcher.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Exloo werden vandaag de individuele proeven bij de pony's, Children en Junioren verreden. In alle drie de rubrieken eindigden Nederlandse amazones aan kop. Veerle van Hof schreef met Equine Parks Xander (v. Orchard Boginov) de overwinning op haar naam bij de pony's. Zij scoorde gemiddeld 73,784%. Kyra Jonkers en Eyecatcher (v. Uphill) werden eerste bij de Children met 77,801%. Evi van Rooij won de Junioren-rubriek met Don Tango B (v. Contango). Rooij scoorde 73,873%.

Bij de pony’s kwamen 26 combinaties aan de start. De tweede plaats was voor Ilse de Wilde met haar pony Falco (v. Leuns Veld’s Winston). Het duo scoorde 72.477%. De Duitse amazone Victoria Tronnier en Steendieks Morgenstern Dalai (v. FS Don’t Worry) werden derde met 71.261%.

Nederlandse top 3 Children

In de Childrens rubriek eindigden Nederlandse amazones op plaats 1, 2 en 3 in de individuele proef. Lize van den Heuvel werd tweede met Hilton-S (v. Florencio). De combinatie scoorde 74,412%. Derde waren Fleur Kempenaars en Armano (v. Morgenland’s Fabian) met een score van 72,060%.

Schelstraete tweede bij Junioren

Ook bij de Junioren was er een Nederlandse top 3. Op de tweede plaats eindigden Micky Schelstraete en de KWPN-hengst Cachet L (v. Jazz) met een score van 72,304%. Lara van Nek werd derde. Zij scoorde 71,520% met Amazing Comeback (v. Negro).

Uitslag Pony’s

Uitslag Children

Uitslag Junioren

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook