Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse jeugd wint in Deauville

Daphne van Peperstraten met Greenpoint's Cupido. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanochtend was Kebie Raaijmakers als succesvol in Deauville door bij de Junioren zowel de eerste als tweede plaats bezet te houden. Ook in de andere jeugdrubrieken is het Oranje boven. Bij de Young Riders was het Anouk Neefs die er met de winst vandoor ging en bij de Grand Prix U25 wist Daphne van Peperstraten te winnen.

Met in elke rubriek maar twee deelnemers was het niet erg moeilijk om te winnen. Toch moet het nog wel even gedaan worden en dat deden de Nederlandse combinaties dan ook met fraaie scores. Anouk Neefs reed bij de Young Riders Guess en was daarmee goed voor 65.196% Daphne van Peperstraten kende met Greenpoint’s Cupido(v. Johnson) al een uiterst succesvolle periode bij de Junioren en Young Riders en ook bij de U25 komen er hoge scores op het bord. Vandaag werd het 69.461% en een eerste plaats.

Succes bij de pony’s

Ook bij de pony’s, waar meer deelnemers aan mee deden, was er veel Nederlands succes. Sophie van der Steen reed de pony Yellow Bow (v. Klein Roderijs Cocktail) naar 71.238% en werd daarmee knap tweede. Megan Hiemstra volgede op ruime achterstand op plaats drie. Zij stuurde Brouwershaven’s Peligirini naar 67.809%.

Uitslag YR

Uitslag U25

Uitslag Pony’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.