Ga naar hoofdinhoud

Nicolas Wagner klasse apart in Lier

Denise Nekeman met Boston STH. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na een nipte zege in de Grand Prix was er vandaag een overtuigende zege voor Nicolas Wagner in de Grand Prix Special. Hij stuurde de pas tienjarige Quater Back Junior naar ruim 75%. Denise Nekeman was de beste Nederlander. Met Boston  STH werd zij zesde met net geen 70%.

Het optreden  van de Luxemburgse Nicolas Wagner kende eigenlijk geen minpunten. Bij elk onderdeel werd een cijfer tussen de zeven en de 8,5 genoteerd. Dit zorgde voor een unanieme zege. Fanny Verliefden werd unaniem door de juryleden op tweede plaats gezet met haar Indoctro v/d Steenblok. Zij scoorde 72,638%. De score werd wat gedrukt door het appuyement naar rechts waar een enkele vijf werd genoteerd. De top vijf bestond verder uit Simon Missiaen met Charlie, Michelle Hagman met Chagall H en Emma Hindle met Romy del Sol.

Top tien

Denise Nekeman werd knap zesde met Boston STH. Bij één jury scoorde het duo maar liefst 72,766%. Er kan bij deze combinatie die onlangs overstapte van de U25 naar de senioren nog winst worden gepakt op de staponderdelen en de piaffe. De score werd ook iets gedrukt door de wisselserie om de pas.

Met precies 69% eindigde Lucie Louws met Evito  op een gedeelde achtste plaats met Charlotte Fry met Dark Legend. Ook de tiende plaats werd gedeeld. Deze positie was voor Agaath van der Lei met VRBGroup’s Caron en Stephanie de Frel met Calrieta H.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.