Ga naar hoofdinhoud

Nicole den Dulk en Frank Hosmar sluiten Doha af met kürzege

Nicole den Dulk met Wallace N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de internationale para-dressuurwedstrijd in Doha leken Nicole den Dulk en Frank Hosmar een abonnement te hebben op de tweede plek, maar in de kür gingen beide ruiters de concurrentie voorbij. Den Dulk reed Wallace N.O.P. (v. Future) met 73,500% ruimschoots naar de overwinning in Grade II en in Grade V stuurde Hosmar Guetta (v. Sandreo) op zijn internationale kürdebuut naar de winnende score van 76,250%.

In Grade IV kwam niemand in de buurt van Rodolpho Riskalla. Met de Hannoveraanse premiehengst Don Henrico (v. Don Frederico), die hem door Gestüt Schafhof ter beschikking is gesteld, noteerde Riskalla in de kür met 76,125% en won daarmee zijn derde proef op rij. Lotte Krijnsen reed Zarienta (v. Sir Sinclair) naar 72,042% en werd daarmee derde. Demi Haerkens noteerde met Dude (v. Rousseau) de vijfde score van 68,000%.

Roling derde

In Grade III won Annemarieke Roling-Nobel zowel de landen- als de individuele proef, maar de kür bleef de amazone steken op de derde plek. Met Doo Schufro (v. Doolittle) noteerde ze 68,611%.

Uitslag Grade II

Uitslag Grade III

Uitslag Grade IV

Uitslag Grade V

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook