Ga naar hoofdinhoud

Geblesseerde Nip Tuck niet aan start Kür

Carl Hester hier met Nip TuckFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Carl Hester heeft aan Horse and Hound bevestigd dat zijn paard Nip Tuck (v. Don Ruto) vanavond niet aan de start verschijnt in de Grand Prix Freestyle op de Royal Windsor Horse Show.

Nip Tuck was lange tijd niet actief op wedstrijden en maakte in maart In Keysoe zijn wedstrijdrentree. Gisteren in Windsor behaalde Hester met de zsoon van Don Ruto de tweede plaats achter Charlotte Dujardin met een score van 74,304%.

Blessure

Volgens Hester heeft Nip Tuck vannacht een blessure opgelopen. Hester: ”Ik ben teleurgesteld dat ik vanavond niet kan deelnemen. Ik baal ervan dat mijn fans hem niet kunnen zien. Dit soort dingen gebeuren, maar hopelijk is het niet ernstig.”

Bron: Horses.nl/Horse and Hound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook