Ga naar hoofdinhoud

Nugteren en van Rijbroek aan kop CDIP Sopot, Soffers op podium CDIJ

Tatum Nugteren mocht vanmiddag in het Poolse Sopot bij de pony's op het hoogste schavot van het podium plaatsnemen. Net achter Nugteren eindigde de eveneens Nederlandse Noa van Rijbroek. Coco Soffers werd bij de Junioren op het ereschavot.

Nugteren reed met Del Piero naar een percentage van 73,800% en reed ruim 3% los van de nummer twee. Na een derde dag op vrijdag en een vierde plaats op zaterdag mocht de amazone vandaag de overwinning op naam zetten.

Drie keer op twee

Noa van Rijbroek reed een constant weekend qua tweede prijzen. Na vrijdag en zaterdag al op plaats twee te eindigen, deed de amazone dat vandaag nog eens. Op de slotdag kwam Noa met Cezanne de Lux tot een percentage van 70,310% wat de Nederlandse achter haar landgenote plaatste op plek twee. Coco Soffers pakte vandaag ook een podiumplaats, maar dan bij de Junioren. Soffers pakte met Formidable (v.West Point) vrijdag de eerste prijs, zaterdag een vierde prijs en vandaag mocht de amazone op een tweede plaats opstellen. Met een score van 71,635% kwam Soffers net tekort en moest de Nederlandse enkel de Poolse Alicja Pachulska met Bentamo (73,175%) voor laten gaan.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook