Ga naar hoofdinhoud

Ook Intermédiaire I valt ten prooi aan Dujardin en Vivaldi-dochter

Charlotte Dujardin en Mount St. John Valencia.

Op het Hartpury Festival of Dressage leverde de eerste Intermédiaire I van Charlotte Dujardin en Mount St. John Valencia (Vivaldi x Ferragamo) met 76,84% ruimschoots de overwinning op. De meeste concurrentie kwam van de hand van Michael Eilberg en Sarotti (Sir Donnerhall I x Cagliostro xx). Eilberg reed de merrie van Dujardin eerder in de Lichte Tour.

Op woensdag reed de Britse de langgelijnde Valencia met 76,01% naar de zege in de Prix St. Georges. In de Inter I deed de amazone er nog een schepje bovenop en tikte net de 77% niet aan. In de galoptour zorgden de series nog voor wat spanning bij de fraai bewegende merrie. In de serie om de drie sloop een telfout. In de drafreprise bleef de merrie constant mooi bergopwaarts en met een fijne aanleuning gaan.

Video Dujardin en Mount St. John Valencia, hier in de Prix St. Georges.

Uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook