Ga naar hoofdinhoud

Remy Bastings wint PSG en Inter A in Tsjechië

Remy Bastings, hier met Ambassador. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Remy Bastings heeft op CDI Brno zowel de Prix St. Georges als de Intermédiaire A gewonnen. Met de KWPN-goedgekeurde hengst Improver (Apache x Ferro) zette de ruiter in de PSG met 70,196% een nieuw PR neer. In de Intermédiaire II en rubriek voor zevenjarigen waren er eerste prijzen voor Nederlandse amazones.

In de met vier combinaties tellende PSG ging Remy Bastings als enige over de 70%. Het was voor Improver zijn eerste 70%-plus score in deze proef. De hengst, die in oktober vorig jaar zijn internationale Lichte Tour-debuut maakte, ging in de Inter I en in de Inter I-kür al wel over de 70%. In de met drie combinaties bezette Inter A werden Bastings en Lilit (v. Jericho) eerste met een score van 69,382%.

Arkema en Geelkerken

Margot Arkema mocht in de Inter II (voor de Grand Prix U25) de eerste prijs in ontvangst komen nemen. Met Happy4Feet (v. Zambuka) versloeg ze met 66,088% haar Oostenrijkse concurrente Isabella John. Karlijn Geelkerken won als enige deelneemster automatisch de proef voor zevenjarige dressuurpaarden. Met Lianne D (v. Ebony) zette ze een score van 72,296% neer. Met Next Toto (v. Toto Jr.) werd ze bij de vijfjarigen derde met 67,400%.

Alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.